Saxat ur nyhetsflödet en ”helt vanlig” tisdag

Markägaren till tiggarlägret i Malmö tvingas betala för ockupationen av hans mark. Det är som om ett rånoffer tvingas betala rånarens rättegångskostnader och sina egna sjukdomskostnader. Äganderätten gäller alltså inte i Sverige, lagar och regler följs inte av myndigheter, och sedan skickas notan till den förfördelade parten.

Efter att markägaren i flera månader utan framgång sökt hjälp hos såväl Polisen som Kronofogden har nu miljönämnden beslutat om avhysning som ska verkställas i dagarna. De sanitära förhållandena och olägenheten för omgivningen har blivit alltför allvarliga. Men det är markägaren som får betala en nota på 375 000 kronor.

http://www.svd.se/fel-att-lata-markagaren-betala


Talespersonen för SubWay-restaurangerna i USA åtalas för pedofili.


”Det som inträffar nu är ett enormt svek.”

Jag har sällan känt sådan uppgivenhet som i dag. Det Sverige min familj sökte sin tillflykt till för 26 år sedan finns i mångt och mycket inte kvar. Förtroendet för politiker, institutioner och medmänniskor naggas ständigt i kanten. Det är med stor sorg som jag skriver detta. Det som nu inträffar är ett enormt svek, mot den som levt här i många generationer liksom mot den som kom hit i går. – See more at: http://www.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.2883847-alice-teodorescu-det-som-nu-intraffar-ar-ett-enormt-svek#sthash.ow70JNq2.dpuf

Katarina församling och Stockholm stad hjälper illegala flyktingar under förespegling att de är ”flyktingar”.


Psykiskt sjuk och förvirrad vänsterdebattör skriver hatkrönika i skräptidningen Nyheter24.


Stefan Löfvéns förtroende rekordlågt:

Efter ett år vid makten tycker sex av tio svenskar tycker att han gör ett dåligt jobb. Mer än fyra av tio tycker att hans prestationer är mycket dåliga. Bara 6 procent tycker han gör ett bra jobb.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s