Sverige kan bättre än så här! — reklamkampanj av SD i tunnelbanan, nu är SD snart Sveriges största parti

SD:s PR-avdelning förnekar sig inte. De är experter på att sprida sitt budskap. Den här reklamkampanjen är helt enkelt genial och kommer ge dem många nya röster! Det är i Stockholms tunnelbana som man nu annonserar, och man vänder sig både till turister, svenskar och politikerna i de andra partierna.

faac32df-84df-4f86-861b-585a87a7a875

dfb5da0c-13cf-47b4-8d9c-d1bc627aeceb

baea6f6a-f69c-4dad-aba3-c8509fa7bc04

Här är för övrigt en intressant video med en tiggare som har blottat sig för en flicka i Hammarkullen, något invandrarna som bor där inte uppskattade och följaktligen misshandlade ursäkten till människa, som ursäktade sig med att han inte hade fått sina tabletter och ”mådde dåligt”. Ja, mår man dåligt så sätter man sig och tigger och blottar sig för flickorna som går förbi… försvara det den som kan!

Idag skriver också Mauricio Rojas en ledare i SvD: ”Därför blir SD största parti”.

Missnöjet bottnar inte i en gryende rasism eller främlingsfientlighet. Så har många velat hävda, men utan det minsta sakliga stöd. Vad däremot är påfallande och väldokumenterat är en växande oro över en misslyckad integration, som kopplas ihop med en tilltagande segregation, utanförskap och otrygghet. Att det sammanfaller med en rekordstor invandring, tiggeriets utbredning och hundratals ungdomars medverkan i Islamiska statens terrorkrig gör inte saken mindre bekymmersam.

http://www.svd.se/darfor-blir-sd-storsta-parti/om/ledare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s