Kommer Trump hoppa av nu?

En inspelning från 2005 visar hur Donald Trump pratar oerhört stötande och rått om kvinnor (detta är bara månader efter att han gift sig med sin senaste fru). Jag kan inte se hur han kan vinna presidentvalet med detta i bagaget. Nu återstår väl att se vad som kommer fram om Hillary Clinton (mer än vad som redan är känt). Men alla vet redan att hon är oärlig, kriminell och en lögnare, med de vill ändå rösta på henne. Donald Trumps chans var att han kunde framstå som en vanlig, mer jordnära, mindre falsk människa, som skulle fixa korruptionen i Washington.

I ärlighetens namn bör man också säga att detta inte är en ovanlig jargong bland män i USA, men det ursäktar inte på något sätt.

Drömscenariot är nu följande: Trump hoppar av eller tvingas hoppa av, så snart som möjligt. Vicepresidentkandidaten Mike Pence tar över. Hillarys ”october surprise” gör att hon blir ovalbar, och Mike Pence blir president. Detta vore helt fantastiskt och kunde faktiskt vara det bästa som kunde hända världen. För vem vill ha ett svin eller en sugga i Vita huset?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s