Feminism-indoktrinering i svenska skolor sker öppet och skamlöst

“Alla borde vara feminister”. Det är titeln på en bok som i december skänktes till 100 000 svenska gymnasieelever, och som enligt Judith Kiros i DN handlar om ”patriarkatet och konceptet kön”. Boken utges av Bonniers. Bakom initiativet står Sveriges kvinnolobby, FN-förbundet, LO, TCO och tidigare chefen på vänsterextrema Ordfront. Krafter med mycket inflytande och pengar bakom sig. Det är inte alla som kan skänka bort 100.000 nytryckta böcker.

1. Om intresseorganisationer delar ut en bok med ”Alla borde…” i titeln och ett innehåll som motsvarar titeln, då är det opinionsbildning. Att påstå något annat är löjligt.

2. Sker distributionen utan kritisk analys och öppenhet för andra röster så är det propaganda.

3. Om skolan som sådan förmedlar propaganda utan att elever kan tacka nej, så är det indoktrinering.

Det är nästan värre än DDR eller Kina i Sverige, där vet ju i alla fall folket att det blir indoktrinerat, i Sverige finns det en majoritet som tror att staten och media är neutral och ”fri”. Det finns vissa default-åsikter, de som ligger inom den så kallade åsiktskorridoren, som anses neutrala, objektiva och därmed utanför debatten, den är stängd, alla anpasse sig! vet hut, tyck inte annorlunda… Vi har officiellt åsiktsfrihet, men statsmakten tar sig rättigheten att slösa våra skattepengar på att indoktrinera våra barn i vänsterpropaganda.

Alla borde vara feminister ges ut i samarbete med Sveriges Kvinnolobby, FN-förbundet, LO, TCO, Teskedsorden, Unizon och Gertrud Åström. Boken distribueras under december månad som en gåva till alla elever i årskurs 2 i den svenska gymnasieskolan.

http://www.smp.se/ledare/skolan-ingen-plats-for-indoktrinering/

http://www.bokus.com/bok/9789100160784/alla-borde-vara-feminister/

Alla borde vara feminister (häftad)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s