SVT utser den första muslimska Julvärden

Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. Gina Dirawi är också troende muslim. (Wikipedia)

Det är ett direkt hån mot Julen, som är en kristen högtid som firar att Jesus föddes, att utse en person som är troende muslim och alltså förnekar Jesu betydelse. Hon kommer dessutom från en kultur som inte firar Jul!

Har för övrigt aldrig förstått vad det är med henne som är så roligt eller begåvat? Inkvoterad pga sina PK/vänster-åsikter. Nu upphöjd av Hanna Stjärne till hedersuppdraget på julafton…

Uppdatering 2015-11-23

Nu stämplas protesterna som ”hot” och ”främlingsfientlighet”. Det är en del av kulturmarxismens strategi att stämpla alla som inte håller med dem som främlingsfientliga, men detta är så långsökt att det inte är klokt. En kristen får alltså inte påtala att julen är en kristen högtid och inte borde ledas av en bekännande muslim? Det har noll, nada, nix att göra med ”hot” och ”främlingsfientlighet”. Däremot har den typen av stämplingar av andras avvikande åsikter att göra med anti-demokratiska värderingar ytterst på vänstersidan.

http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article3948232.ece

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s