Ulvar i fårakläder — Kenneth Copeland, Livets ord och Joyce Meyers exponerade

Efter gårdagens inslag i Den enda sanna vägen på SVT om Livets Ord kan det vara på sin plats att varna för och avslöja den karismatiska och Word of Faith-rörelsen (”framgångsteologins” glödbädd), varur Livets Ord hämtar mycket av sin teologi och sina doktriner. På svensk Wikipedia beskrivs de som Bibeltrogna. Detta bör dock tillskrivas artikelförfattarnas dåliga kännedom om Skriften och hur man tolkar den. Helt i motsats till ”Ta upp ditt kors och följ mig” predikar dessa (även Joel Osteen ingår i denna rörelse) en sorts New Age-filosofi om hur Gud ger dem som tror materiell och världslig framgång. SÄG DET TILL ALLA MARTYRERNA, INKLUSIVE LÄRJUNGARNA MED PETRUS OCH PAULUS. Blev de framgångsrika enligt denna världens standard eller materiellt? Det är ett hån och en förvridning av kristna och Guds Ord och uppenbarelse.

Hank Hanegraaff är tvärtemot dessa falska lärare Bibeltrogen, och i detta radioprogram avslöjar han dem på ett fenomenalt sätt.

http://streaming.integrationworks.com:3000/archive/BAM20151006.mp3

P. S. Det är oerhört nedslående att se att både Joel Osteen och Joyce Meyers podcastar ligger högt upp på den svenska topplistan i kategorin religion. Inte nog med att Svenska kyrkan inte längre är kristen, utan en stor del av de ”kristna” i Sverige väljer att följa falska lärare, som går emot absolut fundamentala kristna läror, själva kärnan i tron.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s