”Extremt är det nya normala”

I DN granskar Erik Helmerson program och talare vid de av regeringen finansierade Mänskliga rättighetsdagarna i Göteborg i november, Extremt är det nya normala:

”Det skattefinansierade mötet om mänskliga rättigheter diskuterar om Charlie Hebdo var rasistisk. Det är ömkligt.”

Vita män är som biologisk varelse i sig rasistiska, menar en inbjuden talare. Andra är grovt judehatiska. Naturligtvis bortförklaras islamistiska terrordåd mot tidningsredaktionen Charlie Hebdo med hänvisning till, som det heter i ett tema: “yttrandefrihetens rasistiska logik”.

http://erixon.com/blogg/2015/09/lofven-ta-avstand-fran-extremistiska-mr-dagarna/

Det offentliga Sverige verkar alltmer tro att det är de radikalaste rörelserna, de mest högljudda debattörerna, som också är de mest legitima kämparna mot rasism och för feminism och mänskliga rättigheter.

I själva verket är det ju ofta tvärtom. Det är de lågmälda, de resonerande, de som kan ta in åsikter från flera olika håll och väga dessa mot varandra, som för mänskligheten framåt.

http://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-extremt-ar-det-nya-normala/

Följande organisationer/aktörer har valt att arrangera/stödja det extrema och odemokratiska arrangemanget under den falska etiketten ”mänskliga rättigheter”:

Diskrimineringsombudsmannen, Svenska kyrkan, Göteborgs universitet och Raoul Wallenberg-institutet. Samarbetspartner och stödjare är bland andra Sida och regeringen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s