America: Freedom to Fascism — Aaron Russo

https://i0.wp.com/ecx.images-amazon.com/images/I/41bp9YpXlgL.jpg

Den före detta hippien och konsertarrangören Aaron Russo blev under 1970- och 80-talen en framgångsrik manager (Bette Midler) och filmproducent (The Rose, Ombytta roller). Det här är hans sista film (som regissör), en dokumentär om Federal Reserve-systemet, amerikanska skatteverket (IRS) och New World Order.

Filmen fokuserar på två huvudsaker:

– Det finns ingen laglig grund i USA för staten att ta ut inkomstskatt

– Federal Reserve, som är en privat centralbank utan insyn men med rätten att skapa USA:s pengar

– Vilka som ligger bakom Federal Reserve och New World Order nämns bara i förbifarten, men Russo, som kände en av bröderna Rockefeller, var väl insatt i detta. Han valde dock att fokusera på Federal Reserve, som han kallar ”the head of the beast”. Han påstod för övrigt i en intervju (finns på YouTube) att Rockefeller hade avslöjat 9/11-attacken för honom på förhand.

Det här är ett ämne som man hör nämnas då och då. Ron Paul är en amerikansk politiker som brukar kritisera Federal Reserve-systemet. Jag kan bara säga att filmen trots allt är trovärdig, i synnerhet som den gjordes 3 år före finanskrisen 2008. Och vill man veta vad Russo menar med att centralbankerna i framtiden kommer kontrollera nationerna i ett globalt system där folket inte har något att säga till om, så kan man titta på vad som händer i Grekland just nu!!! (Synd bara att grekerna själva inte fattat att de måste lämna euron, men frågan är om de ens får det? De måste också sluta skuldsätta sig i framtiden.)

DEN SOM KONTROLLERAR ETT LANDS PENGAR, KONTROLLERAR LANDET!

Betyg: 4/5

Hela filmen går att se via länken nedan eller på YouTube.

http://freedomtofascism.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s