Här bor tiggarna i Göteborg, mitt i centrala stan!

Hela denna artikel är publicerad på sajten Nationell Yttrandefrihet:

Göteborgs centrala tiggarläger ligger belägen endast 200 meter från centralstationen.

Tiggarläger i Göteborg 1

Göteborgs centralstation är centrum för den spårbundna kollektivtrafiken i Västra Götalandsregionen, Göteborgs pendeltåg, regionaltåg samt fjärrtåg till stora delar av Sverige utgår härifrån och varje år passerar här över 27 miljoner resenärer och det är runt 250 avgångar och 250 ankomster med tåg varje dag.

Anmälningarna om brott som begåtts på Centralstationen och Nils Ericssonplatsen har ökat under den senaste tiden enligt, Lars Christensen från Citypolisen. Tiggarläger i Göteborg 6 Polisanmälningar om brott som begåtts på Centralen har ökat under den senaste tiden. Enligt Lars Christensen från Citypolisen handlar det bland annat om fler väskstölder. Tiggarläger i Göteborg 3

Polisen har bland annat tagit emot fler anmälningar om stölder av väskor och om bedrägerier, som försäljning av guldsmycken som visar sig vara oäkta och värdelösa.

Tiggarläger i Göteborg 5

En värd på centralstationen berättar att allt fler fattiga EU-migranter kommer till stationen och att många är där och tigger.

Tiggarläger i Göteborg 2

Det fungerar som en uppsamlingsplats för vissa grupper, säger han och menar att en del resenärer upplever det som ett stort problem. Det fungerar som en uppsamlingsplats för vissa grupper, säger han och menar att en del resenärer.. upplever det som ett stort problem. GP

Tiggarläger i Göteborg 4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s