Det politiska hyckleriet når oanade höjder — Ullenhag och Borg

Har Ullenhag, denna politiska karriärsbroiler, ingen som helst skam i kroppen? Han har som ansvarig minister varit ansvarig för att PROBLEMET SKAPADES! Nu, ett halvår efter regeringsskiftet, har han mage att föreslå EN LÖSNING!

Nej du, Ullenplutt, du har ingen trovärdighet i frågan, och dina lösningar är tandlösa.

Det finns med gällande lagstiftning ingen grund för dessa människor att vistas i Sverige, och de är inte svenska medborgare, så vi har inget som helst ansvar att försörja dem.

Förbjud bara tiggeriet, såsom det var fram till 1969 i Sverige, eller tillämpa helt enkelt nuvarande lagstiftning om fri rörlighet i EU, så löser vi problemet.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/tiggarfragan-kan-bara-losas-i-rumanien_4498334.svd#xtor=AD-500-[svd]-[tf__1504]-[integration]-[aftonbladet_nyheter]-[nyheter]-[29502]

Samma smaklösa utspel ägnar sig nu Anders Borg åt, i ett försök att friskriva sig själv när bostadsbubblan spricker eller pyser. Under åtta år har han som finansminister sett hur privatpersoners och kommuners skulder har vuxit lavinartat, inga problem 🙂 men nu när den nya regeringen tillträtt, då vaknar han… zzzzz

http://www.di.se/artiklar/2015/4/20/anders-borg-vill-ha-annu-tuffare-amorteringskrav/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s