Alfred Kinsey — den sexuella revolutionens skapare, hbtq-rörelsens gullgris, pervo och pedofili-förespråkare

Den här mannen, som ligger bakom i stort sett hela västvärldens sexualpolitik sedan andra världskriget, ansåg öppet att pedofili var naturligt; han till och med rekommenderade det. Det är han som ligger bakom påståenden om ”barns sexualitet” och annat trams. De här männen döljer sin egen perversa sexualitet bakom ”forskning”. Vilken var då deras forskning kring ”barns sexualitet” och påståendena att vuxna kan ”hjälpa” barn i deras sexuella utveckling genom att ha sex med dem från tidig ålder. Jo, deras forskning bestod i att kontakta pedofiler världen över som i hemlighet fick rapportera in sina erfarenheter till dem, vilka de sedan använde som argument för att barnen ”tyckte om” samlagen och att det var ”naturligt” och ”ofarligt”.

Hippierörelsen, hbtq-rörelsen, RFSL och andra har alla använt sig Kinseys ”forskning” för att rättfärdiga sin syn på sexualitet. Att tabuet ”sex med barn” inte har överskridits har endast att göra med den instinktiva och nedärvda rättskänslan hos vanliga, rättskaffens människor. Hade de här människorna fått bestämma, hade dock även det tabuet brutits. Bevare oss väl!

Bildresultat för alfred kinsey

Det berättas i programmet att Kinsey blev så perverterad efter ett tag, att han ville ha sex med alla sina kolleger i sitt team (han var smygbög), och en gång omskar han sig själv utan bedövning med en vanlig fällkniv: en desperat man, slav under sitt begär.

Det är alltså denne, som vi har satt vår tillit till angående vad som är normalt inom sexualitet!

En tanke på “Alfred Kinsey — den sexuella revolutionens skapare, hbtq-rörelsens gullgris, pervo och pedofili-förespråkare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s