Massinvandringen har en kostnad, på ett eller annat sätt

Nu börjar borgerligheten visa sitt rätta ansikte. Det här är anledningen, mina damer och herrar, till varför de borgerliga har drivit på en sådan oerhörd liberalisering av den svenska invandringspolitiken: de vill omskapa Sverige till en låglönemarknad med stora löneskillnader.

http://www.expressen.se/debatt/tystnadens-apostlar-gynnar-vaxande-sd/

Vi ställs inför två alternativ. Det socialistiska alternativet är mer statlig kontroll och styrning, högre skatter och sämre välfärd och företagarklimat.

Det borgerliga alternativet är försämrade löner och arbetsrätt för de allra flesta på svensk arbetsmarknad, samt även sämre trygghet för att ”minska trösklarna” till arbetsmarknaden.

För att lösa massinvandringen, måste någon betala, oavsett om det sker via skattesedeln eller via sämre villkor på arbetsmarknaden. Det är ganska grundläggande ekonomisk logik, men ingen journalist vågar skriva detta.

Vad kostar då invandringen för samhället? Ja, troligen mellan 200–300 miljarder per år, inklusive utträngningseffekter, något man kan läsa mer ingående om i e-boken ”Låsningen”, som finns att ladda ned gratis via länken högst upp till höger på denna sida. Det är en enorm summa pengar i förhållande till Sveriges skattebas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s